jguillué bikes and components
Novetats Contactar
[  català  -  castellano  ]
CICLISME
Sural Wear

"TOPEAK" és la primera marca mundial en accessoris, eines, infladors... una referència en qualitat i disseny, molts dels seus productes tenen el segell "RED DOT design award" que avala el seu innovador disseny que trenca amb l'establert. Més de 20 anys reinventan on la resta només copia.
"SURAL WEAR" Ciclisme, Triatló, Atletisme, Trail-Running, Natació, tant en roba personalitzada per a clubs i botigues, com roba de col.lecció així com una àmplia gamma de roba de compresió amb una qualitat i uns acabats realment espectaculars

PESCA
Cinnetic"CINNETIC" és la perfecta combinació entre tecnologia i disseny. Els nostres productes tenen un caràcter totalment funcional i innovador que ofereixen al pescador solucions intel·lents a les seves necessitats. Les línies *CINNETIC “CALIBRA” són la resposta a l'exigència dels pescadors d'alta competició. És una línia d'altíssima qualitat i de gran fiabilitat, que ve precedida d'una gran exactitud en els test de calibratge. Entre les seves principals virtuts destaquen la seva altíssima capacitat de llançament i la seva gran resistència al nus i abrasió.